Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Igaz, hogy szakgimnáziumban...

Igaz, hogy szakgimnáziumban nincs olyan lehetőség hogy valaki magántanuló legyen?

Figyelt kérdés

Igazából, családi okok (külföldre költözés) miatt szeretnénk, hogy magántanuló legyek mert sulit nem szeretnék váltani. Viszont beszéltünk az osztályfőnökkel és ő azt mondta, hogy ilyenre szakgimnáziumban nem nagyon volt még példa és hogy szerinte ez nem biztos, hogy megoldható. De itthon pedig sehogyan sem maradhatok.

Mennyi az esélye annak, hogy elutasítják?

Augusztus végén már mennénk is.

2020. júl. 14. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem necces hogy megengedik. A gyakorlati órák okán ugye x% jelen kell lenni + nyári gyakorlat. Mivel ha külföldre utaztok nem tudod a gyakorlatot megcsinálni (már mint az iskolait). Ez lesz a kizáró ok.
2020. júl. 14. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem ok nélkül nevezték át egyéni tanrendnek. Ha meg tudnátok oldani azt, hogy a gyakorlat az később legyen az év folyamán, miután hazaértetek, de ha egész évben kint lesztek, akkor abban az országban kell végezned ezt az évet. Esetleg, ha olyan szakra jársz, akkor gyakorlat mehet távmunkában.
2020. júl. 15. 21:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Ügyvitel/titkárnő szakon vagyok

Szóval nem tudom hogy ez mennyire megoldható.

2020. júl. 16. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!