Informatika suliba járok, de egyáltalán nem érdekel. Sajnos ami érdekel(autósport) arra nincs lehetőségem anyagi okok miatt. Mit tegyek?
Az informatikában az a jó, hogy bármilyen területen elhelyezkedhetsz vele majd. Akár az autósport környékén is. Lehet, hogy hosszú lesz az utad, de odajuthatsz - ha nem is sofőrnek, de szimulátorfejlesztőnek simán.
Persze ehhez az kell, hogy ne csak maga a vezetés, hanem a hozzá kapcsolódó dolgok is érdekeljenek. Így már most is elkezdheted keresni, utánanézni az autósport és az informatika határterületeinek.
Ha viszont csak a vezetés érdekel, akkor passz. Úgy nem lesz elég motivációd, hogy végigmenj a kerülőúton.
Érettségizz le és majd a felsőoktatásban megkeresed azt ami leginkább érdekel.
Hatodikos koromban űrhajós, nyolcadikos koromban forma 1-es autóversenyző szerettem volna lenni. Végül közlekedésmérnök lettem, mert beláttam, hogy irreálisak voltak a céljaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!