Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen szakma lenne a legjobb...

Milyen szakma lenne a legjobb számomra, ha érdekel az eladás?

Figyelt kérdés
Gondoltam az ingatlanozás jó lenne nekem, de nem tudom még milyen hasonló szakmák vannak, ahol el kell adni valamit. Igazából az érdekel, hogy valakit meg tudjak győzni pl ingatlan eladás, de érdekel a marketing is. Az is számít, hogy pörgős munka legyen.
2020. júl. 14. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog hogy érdekel, de van született érzéked hozzá?
2020. júl. 14. 12:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Értékesítésnek hívják, amit keresel. Lehet pitiben is csinálni, és lehet nagyban is. Diploma tekintetében kereskedelem és marketing, nemzetközi beszerzés és értékesítés vonalon tudsz erről tanulni. Más meggyőzni valakit, hogy vegyen egy lakást és megint más meggyőzni egy cégvezetőt, hogy fektessen be, vagy integrálja a cégét egy másikkal. Az egyik a bolondnak is megy egy tréning után, a másik a nagymenők pályája. Pörgés van mindenhol.
2020. júl. 14. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!