Mit csináljak ha nem érdekel semmilyen szak?
Idén éretségizem és foglmam sincs, hogy mit kezdjek tovább az életemmel. Szeretnék tovább tanulni de semmi se érdekel :/ Félek, hogy ha belekezdek valamibe akkor nem fog tetszeni vagy megunom vagy csak szimplán kihullok.
Esetleg valami tipp arra hogyan döntsek? vagy hogy mit válasszak (legalabb valamit)?
Reál tagozatos voltam, ezért a humán tantárgyak (inkább a nyelvek) nem mennek túl jól, mivel nem tanultam nagy óra számban, viszot nem mondom magam valami nagy észnek a reál tantárgyakban se. Megszorultam.
Nézelődj, keresgélj... dilgozgass itt ott ;)
Én egy egész évet vegetáltam most... elmentem gépészmérnöki szakra egy humán/angol tagozatos gimiből 20 évesen, majd falfehéren ott hagytam :)
Én is dilemmába vagyok mint te... bennem is most fogalmazódott meg, hogy mégse tetszenek annyira a szakok amiket beírtam... pedig én már egy egész évet elvegetáltam... :D ... De ez alatt azért sokmindent megtudtam.. és ha pontosan nem is tudod meg most, hogy mit szetetnél, jövőre okosabb leszel ilyen téren is :) Még én is az lettem :D :d
Ha jelentkeztél szakokra megírhatnád nekünk, simán lehet, hogy van közte olyan amiről tudnánk neked nagyon jókar mondani :)
Ha nem, akkor van egy csomó OKJ amit én ajánlanék neked erre az évre, mert csak előrébb lennél vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!