Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most akkor mi lesz az egyetemm...

Most akkor mi lesz az egyetemmel??

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok és nem tudom, hogy most akkor keressek-e albérletet vagy sem, ki tud barmi pontosat, hol lehet érdeklődni? Mert így videkikent nehéz megoldani a lakhatást
2020. júl. 22. 17:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy utolso koszonom!:)

És igen azert jo a gyakori,mert itt lehet hallani tobb helyrol is pletykakat, ami tampont lehet

Nalunk egyebkent a szeminariumok is vannak 100fosek, nemcsak az eloadasok.

De remelem mind az egyetem, mind a kormány vagy barki, aki dontest hoz ebben, idoben teszi majd es ertesiti a diakokat, de leginkabb az egyetemistakat.

2020. júl. 22. 22:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, melyik városban keresel albérletet, de én egy-két vidéki megyeszékhely helyzetét ismerve úgy gondolom, hogy az utolsó pillanatban is fogsz tudni találni albérletet, hátha augusztusban, pl. augusztus közepén-végén már többet lehet tudni, akkori aktuális járvány-helyzet alapján, az egyetemek is jobban tudnak akkor már tervezni. Szóval pl. Pécsen biztos találsz augusztusban is lakást vagy szobát, annyi a kiadó albérlet, hogy csak na. De pl. Budapestről nem tudok nyilatkozni.

Normál esetben is a legnagyobb hajrá augusztus közepén-végén szokott lenni, én legalábbis Pécsen ezt tapasztaltam, júliusban még sokkal kevesebben keresgéltek, azok is ráérősebben, megnéztek még több albérletet, mielőtt egyik mellett döntöttek volna. Augusztusban már hamarabb lecsaptak arra, ha volt egy jó helyen lévő viszonylag jó áron, és még augusztus utolsó hetében is igen nagy volt a mozgás.

Tehát elkésve nem vagy.

Én nem örülnék a távoktatásnak, bár megvannak az előnyei. Csak nehéz elképzelni, hogy az egész tanévben egyetlen egyszer sem kell majd bemenni, pl. semmi gyakorlat nincs senkinek? Viszont olyan bizonytalan ez a helyzet, szóval teljesen megértem az aggodalmadat és a kérdésedet.

2020. júl. 23. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!