Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most akkor mi lesz az egyetemm...

Most akkor mi lesz az egyetemmel??

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok és nem tudom, hogy most akkor keressek-e albérletet vagy sem, ki tud barmi pontosat, hol lehet érdeklődni? Mert így videkikent nehéz megoldani a lakhatást
2020. júl. 22. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Az egyetemnél tudsz érdeklődni. Szívesen.
2020. júl. 22. 17:44
 2/12 anonim ***** válasza:
97%

Senki nem tudja.

Attól függ, mi lesz ezzel az egész "vírussal"...

Az egyetemhez közeli városokban nem lakik esetleg rokonod, ismerősöd, akihez mehetnél, ha lesz oktatás? Ameddig nem találsz lakást persze.

2020. júl. 22. 17:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Szabadságon vannak aug közepéig, marmint a TO szóval gondolom csak őket lehet kerdezni, de az már keso
2020. júl. 22. 17:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy utolso, de nincs sajnos:(
2020. júl. 22. 17:48
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
Gratulálok, ez már a 7390197. Ilyen kérdés! Nyertél egy reportot!
2020. júl. 22. 18:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rengeteg ilyen kerdes van és tudom, hogy egyelőre semmi pontosat nem lehet tenni, de akkor is rossz ez így videkiként, mert most kellene szállást foglaljon és nem akarok feleslegesen kauciot fizetni, mert nem egy negatív tapasztalatom van a tulajdonosok terén, és félek, hogy nem kapnám vissza
2020. júl. 22. 18:27
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Legalább azt leírhattad volna, melyik egyetem és melyik szak. Így általánosságban lehetetlen erre most válaszolni, te is tudod.
2020. júl. 22. 18:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok, most fogok kezdeni a Corvinuson. Végül múlt héten kivettünk egy albérletet egyik barátommal. Optimisták vagyunk, mi nem szeretnénk távoktatást :D

Ha már hetente legalább 2 napon be kell járnom, már megéri nem bejárósnak lennem.

2020. júl. 22. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

Ugye nem gondolod azt, hogy itt a gyakorin jobban értesült emberek vannak, mint az operatív törzsben?

Kicsit több, mint egy hónap van szeptemberig addig még sok minden történhet. Majd az aktuális itthoni járványhelyzet alapján eldönti Cili néni.

2020. júl. 22. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt inkább egyetemenként fogják eldönteni, nem biztos, hogy Cili néni.

#8-as vagyok, és a Corvinus már kiadott egy listát a 100 fő feletti előadásokról, amik szinte biztosan online lesznek megtartva.

Pletykákat pedig mindig lehet hallani (osztálytársaim valahonnan hallották, hogy Óbudai egyetemen és BGE-n sem lesznek előadások). Aztán persze ki tudja mennyire igazak ezek a pletykák.

De szerintem még mindig jobb gyakorin megkérdezni, (hátha valakinek a valakije hallott valamit a valakitől;) mint a semmi.

Meg itt látható, hogy a többiek hogy oldják meg ezt esetleg.

2020. júl. 22. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!