Most akkor mi lesz az egyetemmel??
Senki nem tudja.
Attól függ, mi lesz ezzel az egész "vírussal"...
Az egyetemhez közeli városokban nem lakik esetleg rokonod, ismerősöd, akihez mehetnél, ha lesz oktatás? Ameddig nem találsz lakást persze.
Én is hasonló cipőben járok, most fogok kezdeni a Corvinuson. Végül múlt héten kivettünk egy albérletet egyik barátommal. Optimisták vagyunk, mi nem szeretnénk távoktatást :D
Ha már hetente legalább 2 napon be kell járnom, már megéri nem bejárósnak lennem.
Ugye nem gondolod azt, hogy itt a gyakorin jobban értesült emberek vannak, mint az operatív törzsben?
Kicsit több, mint egy hónap van szeptemberig addig még sok minden történhet. Majd az aktuális itthoni járványhelyzet alapján eldönti Cili néni.
Azért ezt inkább egyetemenként fogják eldönteni, nem biztos, hogy Cili néni.
#8-as vagyok, és a Corvinus már kiadott egy listát a 100 fő feletti előadásokról, amik szinte biztosan online lesznek megtartva.
Pletykákat pedig mindig lehet hallani (osztálytársaim valahonnan hallották, hogy Óbudai egyetemen és BGE-n sem lesznek előadások). Aztán persze ki tudja mennyire igazak ezek a pletykák.
De szerintem még mindig jobb gyakorin megkérdezni, (hátha valakinek a valakije hallott valamit a valakitől;) mint a semmi.
Meg itt látható, hogy a többiek hogy oldják meg ezt esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!