Mit tegyek ha nem tudom minek tanuljak tovább?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, jövőre érettségizem, de még most sem tudom hogy hova menjek továbbtanulni...
4 különböző irányú képzés érdekel, de nem tudom melyik lenne a legjobb döntés. Nagyon sok rétegű az érdeklődési köröm, emiatt nehéz választanom. Meg amiatt is, hogy reál és humán beállítottságú is vagyok egyszerre... De leginkább a humán tantárgyakat szeretem.
Érdekel a gyógypedagógia, pszichológia, építészmérnöki, jog, kommunikáció- és média és még a fogorvosi is.
Persze az orvosiról már most lemondhatok, mert ahhoz 2 kötelező emelt szintű érettségi kell, de kémia/fizika faktom nincs is. Szóval csak a bioszt tudnám megcsinálni.
Mit tegyek? Kihez forduljak ha ilyen problémával küzdök?
2020. júl. 13. 08:03
21/21 anonim válasza:
Jó dolog bizony a szakmai gyakorlat és minél előbb, már első nyári szünetben, vagy félévben. Ez segít abban, lassad, mi vár rád a szak elvégzése után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!