Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A szóbeli érettségik hiánya...

A szóbeli érettségik hiánya valószínűleg csökkentette az emberek eredményeit? SOS mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Ugye ha valaki hármast írt emelt szinten nem javíthatott szóban így az 50 pontot elbukta. Ha valaki nem írt elég jót középszinten akkor meg azt nem tudta még erősebbé tenni szóban. Így várható, hogy az átlagnak a százalékai gyengébbek lettek? Tudom nincs biztos de ti mit gondoltok? A kinézett szakom 300-400 pont közé esik és ANK tehát fizetős, ugyanannyi pontom van mint a tavalyi pontszám de idén 1,5 szer annyian jelölték meg a szakot mint tavaly, ki tudja hányat vesznek fel ebből majd. Valószínű, hogy nem fog nőni a ponthatár hanem csökkenni vagy minimum stagnálni? Ugye másfélszer annyi az össz jelentkező de nem tudjuk hányat vesznek fel+ nem volt szóbeli. BME GTK amúgy. Az egyetlen amit tudok, hogy 3 al többen jelölték meg elsőként. Valószínűleg meglesz nekem? Én is elrontottam az érettségiket és nagyon félek! Légyszi mondjátok el mit gondoltok erről. Sokak szerint a szóbeli hiánya csökkenti majd, tudom vannak akik írásban is profik de nem mindenki.

2020. júl. 9. 20:02
1 2 3 4
 21/33 1112 ***** válasza:
17%
Kitotóztam hangolódással, megérzéssel, de ne lovagoljunk ezen. :) Csak én biztos vagyok benne, hogy így volt; de attól ezt még nektek nem kell készpénznek venni. :) De értem, szóval tehát nem kell készpénznek venni, csak ez a megérzésem; és gondoltam, megosztottam veletek. :)
2020. júl. 9. 23:04
 22/33 A kérdező kommentje:
Az én megérzésem meg az, hogy trollkodsz csak az enyém legalább igaz is. Várom a kommenteket, hogy szerintük mi lesz.
2020. júl. 10. 00:01
 23/33 1112 ***** válasza:
19%
Nem trollkodás. Csak ennyit tennék még hozzá.
2020. júl. 10. 00:02
 24/33 A kérdező kommentje:
tehát nem trollkodsz van egy megérzésed de semmi bizonyítékod nincs rá, hogy igaz jól értem? Akkor ezt minek vegyük?
2020. júl. 10. 00:05
 25/33 1112 ***** válasza:
37%
Hát csak gondoltam, leírom. De én most már, amit te írsz, rosszindulatnak veszem; és most meg vagyok sértve.
2020. júl. 10. 00:08
 26/33 1112 ***** válasza:
33%
*Különbenis, ott van a kérdésben, hogy "Sos, ti mit gondolkodtok". Arra meg jó a válaszom. Hogy szerintem jobb is lett. Tessék.
2020. júl. 10. 00:09
 27/33 A kérdező kommentje:
Persze, hogy rosszindulatúan írok szerinted mit kéne írnom annak aki egy megérzést megoszt ráadásul egy olyat ami szerint felfelé mennek a ponthatárok miközben nekem pont, hogy maximum stagnálni lenne jó. vagy csökkenni.
2020. júl. 10. 00:10
 28/33 1112 ***** válasza:
0%

Ja, bocsi, nem olvastam el az egészet. Az érettségi-eredményekre gondoltam. Hogy azok szerintem valszeg jobban sikerültek, és én vélelmezem, hogy valszeg abból adódóan lehettek jobbak, ha jobbak lettek; hogy elmaradt a szóbeli.

Egyébként nem érdekel, ha bocsánatot akarsz kérni. Mind1. Most átmegyek egy másik kérdéshez .

2020. júl. 10. 00:14
 29/33 anonim ***** válasza:
5%
Ez egy büdös nagy troll. Én jelentettem a válaszait.
2020. júl. 10. 00:39
 30/33 1112 ***** válasza:
15%

"Ez egy büdös nagy troll. Én jelentettem a válaszait."

Én meg a te válaszodat jelentettem. Szégyelld magad. Most komolyan mindjárt sírok, hogy lehet valaki ilyen . :( Kitörlöm ezt a kérdést a megválaszoltjaim közül, meg a figyeltek közül is.

2020. júl. 10. 01:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!