A szóbeli érettségik hiánya valószínűleg
csökkentette az emberek eredményeit? SOS mit gondoltok?
11/33 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, viszont az átlag alján helyezkedik el az idei, tehát belefér az átlagba de alig több mint az alja. Kevesen jelentkeztek de arra a szakra amire én akarok arra mint írtam 1,5 szer annyian jelentkeztek de, hogy kiket vesznek fel az kérdéses.
"Teljesen átlagosan sikerültek az érettségik:"
Kár, hogy az érettségi jegy (amiknek az átlagát Maruzsa közölte) egy totál semmitmondó adat a pontszámításnál. 60% ugyanúgy 4-es, mint a 79%, de utóbbi lehet, hogy 19 ponttal többet ér a felvételin (ha abból viszi a pontszámot). Ha nem abból viszi a pontszámot, akkor pedig 3-4 ponttal többet jelent.
Egy százalékos átlag sokkal többet mondana az eredményekről.
2020. júl. 9. 22:21
Na, én ezt múltkor megnéztem intuícióval, és nekem az jött ki; hogy rontani semmit nem rontott; viszont úgy átlagosan, általánosságban jobb lett mindenkié olyan 5%-kal. Mert csak készségekre épített, nem kellett hozzá a szóbeli tárgyi-tudását bemagolni. Tehát én erre alapozom, hogy intuícióval nekem az jött ki, hogy 5%-kal átlagosan jobb lett, minthogyha lett volna szóbeli is. Tehát feltételezem, hogy ebből adódóan lett jobb 5%-kal. Tehát amit én érzek intuícióval, hogy még jobb is lett; szerintem az ebből adódik, hogy nem kellett a szóbelire magolni 100-120, vagy nem tudom, mennyi, tételt.
2020. júl. 9. 22:48
*Tehát ne aggódjatok; szerintem még jobb is lett. ! :)
2020. júl. 9. 22:48
13: Tudod te mit jelent az intuíció? :D
2020. júl. 9. 22:49
16/33 A kérdező kommentje:
Utolsó mivan? Sosem hallottam erről.
*Én nem idén érettségiztem; tehát nekem nem volt benne amúgy ilyen stressz, hogy most akkor végülis megtartják-e, és ha igen, mikor. De szóval , aki elment, én úgy érzem, hogy jobban teljesítettek; rosszabbul egy darab ember sem teljesített; viszont rengetegen jobban szerintem, mintha lett volna szóbeli is tehát.
2020. júl. 9. 22:50
"én úgy érzem"
lol
Azért ennél valami nyomósabb érvet várnánk. Számokat, adatokat. "én úgy érzem"
2020. júl. 9. 22:54
"13: Tudod te mit jelent az intuíció? :D"
Megérzés, ösztön; ráhangolódás után ami választ érzek. Vagy esetleg nem is kell ráhangolódni, hanem lehet olyan is, hogy csakúgy jön. :) Tehát ez az intuíció. Van egyébként akinél nagyon jól működik; tehát ezt nem kell lenézni:)
2020. júl. 9. 22:55
20/33 A kérdező kommentje:
Aki tényként tekinti a megérzését amire nincs bizonyítéka utolsó azt minek nézzük? Mit számoltál te ki? Hogy jött ki az az 5% Felnéztél a holdra és jött az ihlet vagy mi?
További kérdések: