Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik jobb (bármilyen szempon...

Melyik jobb (bármilyen szempontból) : Elte biosz vagy PTE biosz?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos a PTE-ről nem tudok nyilatkozni.

AZ ELTE nekem legalábbis azért volt jó mert Budapesti, mert én is az vagyok. Tök jó a gólyatábor és igazán magas szintű a képzés. Sajnos ez azt jelenti hogy 300 felvettből 30can kapnak diplomát. De nekem a hangulat nagyon tetszik, bár vannak nagyon is bunkó tanárok meg olyan leszaromok de azoknál rendesen kell készülni, sőt még többet is meg kell tenni.

A diáktársaim nagyon jó fejek akár az én szakomban vagy a másikakon.

A PTE-ben engem az csábított hogy alacsony volt a ponthatár azért mert kevesen jelentkeztek oda. De a statisztikák szerint az összes magyarországi egyetemen a természettudományos képzések közép-európai szintűek.

2010. júl. 28. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. júl. 30. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:

am. mit lehet kezdeni azzal ha elvégzed a bioszt? hol lehet vele állást kapni ?

biosztanár is biológus ?

2010. júl. 30. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:
SZTE biosz :) De azt hallottam, hogy a pécsi egyetemen nem annyira magas színvonalú a biol oktatás, mint mondjuk Szegeden vagy az ELTÉn. SZóval ha a kettő közül akarsz választani, akkor inkább ELTE sztem.
2010. júl. 30. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!