Hova menyjek tovább ha érdekel az egészségügy viszont a biosz meg a kémia nem az erősségem?
Figyelt kérdés
De szeretem az informatikát és bioszból ha nagyon megerőltetem magam egy középszintűt összehozok.2010. júl. 24. 17:14
2/6 anonim válasza:
egészségügyi fősulin kell biológia, de érdekes, nem az, amit a középiskolában tanítanak. ha erre a karra jársz, lehetsz diplomás ápoló, gyógytornász, dietetikus, mentőtiszt és védőnő. (ha valamit kihagytam, ezer bocsi)
3/6 anonim válasza:
de azért kell a biosz-kémia a felvételihez...
Én köztes megoldásnak a szociális munkát ajánlom. Elég sok rétű szakma, és vannak eü-s tantárgyaink is, viszont nem vészes egyáltalán. De mivel sokrétű szakma, így lehetsz korházi szocmunkás pl, ami már erősen eüs-rész. A bekerüléshez se kell biosz- kémia.
4/6 anonim válasza:
Szegeden a szoc munka is az eü. fősulin van
5/6 anonim válasza:
igen, Szegeden valóban ott van, meg még sok helyen, is, máshol meg pedagógiai karokon általában. Ha jól tudom csak az Eltén van a társadalom tudományin. De én azért mertem ajánlani, mert odajárok, és kevés az eü-i tárgy, tehát nem vészes. Én 10.-ig kettes voltam kémiából inkább csak jóindulattal, utána már nem volt ugye kémia. Biosz volt 12dikig, abból 3as voltam, szintén jóindulattal, egyikből se érettségiztem természetesen, és nem vittem egyik pontjait se.Vannak eü-is tantárgyak, de ahhoz főleg a biosz kell, ami azért tanulható, mert nem kell annyit számolni, meg képleteket magolni mint a kémiáknál. Sőt a gyatra gimis bioszos - kémiás jegyemmel, az egyetemen az egyik eü-s tárgyból már 90%os vizsgát is irtam.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2010. júl. 24. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!