Szerintetek megéri esti suliban tanulnom?
Vázolom a helyzetet!:_:
10.es gimnazista vagyok. Tanulni magatól könnyeben tanulok, mint tanártól iskolában. A magántanulás sajnálatos eltörlése miatt választanám az esti sulit. heti 2 alkalom, és este.
Nagyon nem jó az alvás ritmusom, vagy mim, tehát nem fáradok el napközben, 3-4 kor tudok csak elaludni (10 kor fekszem le) és már reggel 6 kor kelni kell. Ez nem megy. nem vagyok nyomi, nem nyafogok, nem ilyen a szervezetem. Hajnalban nem tudok felkelni. általában 13-15 órát alszom.
A közösséget nem angyon kedvelem, iszákos drogos gyerekekből áll, egyszerűen taszítanak. A tanárok közül némelyik jó, némelyik nem. De mint mondtam, megnehezíti az iskola a fejlődésemet a tanulásban.
Munkám lesz, szüleimnek van 1 szállodája és egy biztonsagtechnikai cége, tehát nincs szükségem állásra, de érettségit szeretnék!
Az a kérdés, hogy megéri-e nekem olyan emberek közé mennem, akik nálam akár 20 évvel is idősebbek (de érettségit akarnak) és kihagynom a gimnáziumi éveket.
Igazából azért is mennék estibe, mert nyugalmat szeretnék és értelmesen szeretném tölteni az időmet. Sajnos az iskolában a sok üléstől fáj már a s!ggem, a sok idétlenkedő gyerek miatt nem haladunk. Lehet, hogy ez kis elkényeztetett hülyegyerek-nek látszik, de nem az. Látom mi van itt a suliban, a színvonal nulla, tehát nincs miért itt amradnom. szarul alszok, hulla fáradt vagyok, a közösség is rossz. Dee tartok az estitől is.
Valakinek valami vélemény? KÖSZÖNÖM, HOGY ELOLVASTAD! :) kérlek segíts!

Én azon az elven vagyok, hogy egy 10. gimis járja szépen végig az iskolát. Ha mindenki eszerint állna hozzá, ahogy te is... nem igen lennének tanulók a suliban. Hidd el ilyen szintű indokokat mindenki feltud sorakoztatni amellett, hogy neki mitől lenne jobb az estin.
Már csak amiatt is, mert az életben és főként a munka világában vannak alapvető szabályok és elvárások.
De egyébként erről a szüleid kérdezd. Jó eséllyel ők lesznek azok, akik az utolsó szó jogán döntenek. Ha megtudod győzni őket és bele mennek hajrá. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!