Lenne eselyem hogy felvegyenek gepeszmernokire? (Pecs)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Masfel eve erettsegiztem le, de akkor meg nem gondolkodtam egyetembe, most viszont hogy letettem egy gepi forgacsolo es egy cnc gepkezelo szakmat igy tovabb szeretnek jutni az eletbe. Most 20 eves vagyok es szeretnek gepeszmernokire jarni, de emelt szintu erettsegim jincs, azt most szeretnem megcsinalni informatikabol. Ugye amire elkezdenem az egyetemet kb 2 evem maradna ki, az soknak szamit vagy belefer? Illetve milyen nehez bekerulni egy kozepes, de inkabb jo erettsegi atlaggal?2019. nov. 12. 15:20
11/11 anonim válasza:
De kell.
O azt irta hogy azzal kerult be marmint enelt nelkuk.
Nekunk mar kell az emelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!