Hogy felvegyenek a Sote-ra, melyik gimibe erdemes mennem?
A Berzsenyi ami eselyes nalam,es a szinyei, teleki blanka
Biosz kemia tagozat egyertelmuen
Es altalanos orvosirol van szo
Berzsenyit ajánlom, mert az a legerősebb. Utána a Szinyei majd a Teleki a sorrend.
Ajánlom az Eötvös biológia/természettudományi tagozatot illetve az Apáczai hasonló tagozatát.
Szió!
Mindhárom iskolába felvételiztem én is anno, ugyanúgy biosz-kémia tagozatra. Nálam kezdettől fogva favorit volt a Berzsenyi, sem a Szinyei sem a Teleki nem változtatott ezen, nem csak azért, mert jóval gyengébb iskolák.
Az, hogy gyengébbek, nem kicsit mutatkozott meg. Mindkét helyen maxos szóbeli pontszámot kaptam, míg a berzsenyiben 39-et és nem témafüggő volt a dolog. Telekiben a vérről kérdeztek, és akkor mi még bioszból nem vettük ezt, csak hatodikban, egészségtan keretein belül. Onnan szedtem elő minden kis információt, és többet is tudtam, mint amit kértek.
Ezzel persze nem leszólni szeretném az iskolát, de tény és való, hogy a felsoroltak közül a Berzsenyiből lenne a legkönnyebb sotera bejutni.
És a Teleki vagy a Szinyei az erosebb? Mert nem tudom hogy a Berzsenyi utan melyiket irjam fel kozvetlen!
Meg a Leovey t is felirom, de otletem nincs hova, pedig mindjart december
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!