Szerintetek ezt ki tudom úgy javítani hogy felvegyenek egyetemre?
Figyelt kérdés
Emelt szintű történelem érettségiről van szó.
Az irásbeli nagyon gyengén sikerült, 37 pont lett.
Nagyon kellenek a pontok.
Nincsenek töblet pontjaiam csak az emelt 50 pont (lenne).
Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. jún. 5. 08:51
1/5 anonim válasza:
Nem tudjuk, milyen szakra jelentkeztél, hogy oda kb. mennyi pont szükséges, de ha maxos szóbelid lesz, eléred az 58%-ot, aminél már jár a + 50 :)
Számolgasd ki szóbelin mi az alsó határ, aminél még kapsz + 50 pontot!
2/5 anonim válasza:
A szóbeli még hátra van... Érj el 50 pontot,és a végeredmény 58% lesz. Rajtad múlik.
3/5 A kérdező kommentje:
305 pont a határ.
2019. jún. 5. 09:48
4/5 A kérdező kommentje:
Ki számoltam esélytelen hogy felvegyenek.
305 a minimum és nekem kb 288 pontom van.
2019. jún. 5. 09:58
5/5 anonim válasza:
Énis pont ugyanígy vagyok vele. Borzasztóan elrontottam a törimet, pedig rengeteget készültem rá. És így engem se fognak felvenni, meg max pontos szóbelivel se. Úgyhogy max azt tudod csinalni, ha ki bírjátok fizetnj hogy a költségesre mész, ha oda elég a pontod. De amúgy a többi tárgytól is függ, hogy azok hogy sikerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!