Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a BMEről?

Mi a véleményetek a BMEről?

Figyelt kérdés

2019. nov. 3. 03:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%
Én mindenhol azt olvastam az odajáróktól, hogy feleslegesen szivatják a hallgatókat. Ppfára osztalyoznak szóbelin, és a nagyrészük el sem végzi, mert kiszórjál Őket. Mivel azt hiszik attól minőségi egy egyetem, hogy minél kevesebben végzik el. Holott ez egyáltalán nem egyenesen arányos az ott nyújtott oktatas minőségével..Sőt!! Na de a lényeg a lényeg, ha Budapest, akkor mindenképp Óbudai Egyetem. Bme ne is nagyon legyen opció. Jobban jársz, ha 3-4 év alatt OE-s diplomát szerzel, mintha 6-8 év alatt vagy akár soha BME-set.
2019. nov. 4. 11:27
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
Én oda járok az előzőek többségével ellentétben. Van felesleges szívatas, igen, de hol nincs? A "többség kibukik" hülyeség. Sokan kibuknak, de akiket én ismertem azok xartak bele, feladták a 3. héten, első zh után. Oktatók között vannak jók is, rosszak is, megosztók is. Ez tényleg egy hibája, hogy hiába rosszá egy kötelező tárgy előadója, nem adják át másnak. Én VIK-re járok, itt egy csomó előadás fel van véve, illetve a wiki tele van kidolgozott gyakorlófeladatokkal, így nem lehetetlen. Ismerőseim többsége amúgy időben végzett. A szakmát meg majd megtanulja az ember a munkahelyén, itt csak kb elmondják mik vannak, lesz egy szakmai műveltséged, de az még önmagában kevés, nagyon kevés. Egyetem mellett viszont nem ajánlatos dolgoznod, ha nem akarsz csúszni.
2019. nov. 4. 14:15
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés eléggé általános. Attól függ, hogy mi akarsz lenni. Mérnökként még mindig a BME a legjobb, de az Óbudai se rossz. Informatikusként inkább az Elte.
2019. nov. 13. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!