BME-ről Óbudaira tantárgyátvitel?
Villamosmérnöki szakon vagyok BME-n, ősszel szeretném újrakezdeni az óbudain, viszont nem tudom hogy a teljesített tárgyaimat (pl matematika analízis 1) átvigyem-e?
Elég magabiztosan megy a tárgy és jó jegyet is szereznék belőle. Ha a BME-n elvégzem és átviszem mint teljesített tárgy az Óbudaira, akkor az a tanulmányi átlagomat hogy befolyásolja ott? Csak mert ha nem viszi fentebb és ezért kredithiányom lenne ami a súlyozott átlagomat lehúzná, akkor jobban megérné ott is megcsinálnom.
Válaszokat előre is köszönöm!
A jegyed meg lesz meg a tárgy teljesítve lesz, ha akkreditáltatni tudod az OE-n.
Viszont a félévi kreditbe nem fog beleszámítani, mert nem az aktuális félévben teljesítetted a tárgyat. Felvehetsz hasonló kreditér vagy akár többet is szabadon választható tárgyat, vagy következő féléves tárgyat.
Ha biztos válasz szeretnél, akkor érdemes az Óbudainál érdeklődni, valószínűleg ők tudják a legpontosabb választ.
Egyébként miért váltasz Óbudaira? Mi nem tetszik?
Az 50%os teszt írás összeegyeztethetetlen a "könnyű" szóval :) Elárulom, hogy az még minding 2es és nem sokkal haladtad meg a határt.
Nekem az előző 65% lett, ami nem kifejezetten jó, de csak azért rontottem el, mert a Komplex számokból egyátalán nem készültem.
Ja .. oké :D nálunk 100 :D akkor bocsi.
Mind1, az infós 2. zh kicsit nehezebbre sikerült, mint ez előzőek, mert azokat könnyedén megtudtam csinálni, a mostanira meg 38 pontot kaptam a 100ból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!