Nem vettek fel a BME mérnökinfóra, csak az Óbudaira, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Viszont még ott is 20-al nőtt a ponthatár.2018. júl. 25. 21:01
1/8 anonim válasza:
Iratkozz be ha megfelel, vagy ne iratkozz be ha nem felel meg.
2/8 anonim válasza:
Örülj neki:D Most komolyan, alapból nagy sz*pás tud lenni a mérnökinfó, hát még a BME-n...
3/8 anonim válasza:
Természetesen BME leghíresebb, legnagyobb névvel rendelkező mérnöki egyetem úgy egész Magyarországon, de azt se felejtsd el, hogy egyben a legnívósabb is... Mit értek ezalatt? A tanárok kiszívják a lelket belőled. Ha jól tudom itt több az elmélet, az Óbudain pedig a gyakorlatra mennek inkább rá.
Szerintem mindenképp próbáld meg, max ha nem tetszik, akkor megpróbálhatsz átjelentkezni a BME-re.
4/8 anonim válasza:
Cserélhetünk, én örültem volna, ha bekerülök az Óbudaira, de helyette máshova sikerült, (pár ponton múlott) és? Örülj neki, van akit sehová nem vettek fel! Egyébként Gratula!!! ;)
5/8 anonim válasza:
Igazából teljesen mindegy. A BMEre nehezebb bejutni, mert annak nagyobb a hírneve és mindenki oda akar jelentkezni, de ez nem jelenti azt, hogy jobb a képzése vagy bármivel többet érne a munkapiacon.
Az Óbudai is jó, de ha nagyon nem tetszik akár át is tudsz jelentkezni félévkor a BMEre.
6/8 anonim válasza:
Ahogy mondják, végezd el jó kedvvel, hármas-négyesekkel, közben és utána kerüld el a gyilkos galócát és a szembejövő kettes villamost.
8/8 anonim válasza:
Örülj neki... Az OE sem egy szar, nem értem, miért kell érte hisztizni. Nekem is az volt második helyen és nem bántam volna, ha csak oda vesznek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!