Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mire fel a Gábor Dénes Főiskol...

Mire fel a Gábor Dénes Főiskola ekkora mértékű sarazása?

Figyelt kérdés

Eddig kuncogva olvasgattam itt az olyan féle dialógusokat hogy:

-Jelentkezzek a GDF-re?

-KÉRLEK NE, BÁRMIT CSAK EZT NE!!!!

..és még sok hasonló.

A mulatságon felül azért felmerült bennem a kérdés hogy tényleg ilyen rossz lenne ott az oktatás? Milyen képességekkel gazdagodik az aki ott tanul?

Azt láttam pl. hogy a HVG ranglistán legutolsó, de egyenes választ nem igazán találtam hogy miért.(A szétoltásokon kívül)

Mik a tapasztalatok?

2019. aug. 9. 07:16
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
29%

Jaj, ez redundancia, ugye te nem vagy fejlesztő?🤣

Vagy szeretted volna, ha tiéd az utolsó hozzászólás 🤣

Nem baj az, ha iskolázatlan és szerény képességű vagy, egy tanfolyam azért még számodra is elvégezhető 😁

2024. máj. 22. 21:22
 42/45 anonim ***** válasza:
17%
#41 ne erölködj mert annyira izzadsz, hogy már ide bűzölögsz XDDDDDDDDDD
2024. máj. 24. 11:05
 43/45 anonim ***** válasza:
35%
Jaaaaj, tanfolyamos 🤣🤣🤣
2024. máj. 24. 11:23
 44/45 anonim ***** válasza:
21%
szerény véleményem, hogy mindenki aki képes más bármilyen végzettségét fikázni vagy a sajátjával felvágni az egy gyökér, mert képtelen a saját értékeit a gyakorlatban megmutatni és elégedett lenni vele. Lehetsz de Cambridge-en végzett mérnök is és hülye.
2024. máj. 28. 12:14
 45/45 anonim ***** válasza:
41%

Vagy csupán irritálja, ha képzetlen ember okoskodik és néz le magasan képzett embereket.

Hát tudod, aki az általad megjelölt intézményben végzett, az olyan hülye már nem lehet.

Ezzel azok szoktak dobálózni, akik semmire, vagy csupán nagyon kevésre képesek.

2024. máj. 28. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!