Mire fel a Gábor Dénes Főiskola ekkora mértékű sarazása?
Eddig kuncogva olvasgattam itt az olyan féle dialógusokat hogy:
-Jelentkezzek a GDF-re?
-KÉRLEK NE, BÁRMIT CSAK EZT NE!!!!
..és még sok hasonló.
A mulatságon felül azért felmerült bennem a kérdés hogy tényleg ilyen rossz lenne ott az oktatás? Milyen képességekkel gazdagodik az aki ott tanul?
Azt láttam pl. hogy a HVG ranglistán legutolsó, de egyenes választ nem igazán találtam hogy miért.(A szétoltásokon kívül)
Mik a tapasztalatok?
Én is csak negatív véleményeket hallottam eddig.
Úgy döntöttem, hogy szeretnék egy diplomát, így 30 felett, jövőre már csak emelt érettségivel lehet bejutni a felsőoktatásba. Ezért most pótfelvételin jelentkeztem. A Corvinus gazdinfo és a gdf üzemmérnök info között vacilláltam.
Végül utóbbit választottam, azért mert olcsóbb, gondolom könnyebb is elvégezni, Matek és infó tudásom van, a tanterv szerint gyakorlatilag csak 4 félév, amit tanulni kell.
Távoktatás lesz, majd meglátjuk.
Nekem csak a papír kell. Mindent ami szükséges eddig is és ezután is önképzéssel el tudok sajátítani.
Normális munkám van, extra jó fizetésért. Így nem a karrier miatt kell a tudás vagy a papír.
Majd meglátjuk.
jártam oda 2 félévet...
SZÖRNYŰ!
kb ennyi a véleményem!
"Megfelelő tapasztalattal senkit nem érdekel, hogy hova jártál suliba"
Csak hogy fogja megszerezni a megfelelő tapasztalatot, ha megúszósan áll hozzá az egészhez?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!