Mire fel a Gábor Dénes Főiskola ekkora mértékű sarazása?
Eddig kuncogva olvasgattam itt az olyan féle dialógusokat hogy:
-Jelentkezzek a GDF-re?
-KÉRLEK NE, BÁRMIT CSAK EZT NE!!!!
..és még sok hasonló.
A mulatságon felül azért felmerült bennem a kérdés hogy tényleg ilyen rossz lenne ott az oktatás? Milyen képességekkel gazdagodik az aki ott tanul?
Azt láttam pl. hogy a HVG ranglistán legutolsó, de egyenes választ nem igazán találtam hogy miért.(A szétoltásokon kívül)
Mik a tapasztalatok?
én 2006-2009 között jártam oda. Egyáltalán nem "diplomagyár", igenis vannak nagyon buktatós tárgyak, és sok tanár minőségileg oktatott, vizsgákon volt, hogy 8 felügyelő is volt, tehát esélytelen volt csalni. Más ismerőseim meg máshonnan (MBE, MBF stb.) estek ki...
csakhát van ez a városi legenda már talán 15? éve? Hogy "GDF-esek kíméljenek" ami állítólag nemis létezik - aztán tessék, sok agyhalott bírka meg ebbe kapaszkodik 10 körömmel...
kizáró ok? Milyen cég vagytok?
És ha nincs is diplomám, akkor előrébb lennék veletek??
Átfogalmazom, hogy megérts.
Komoly végzettség, komoly suli.
Mérnök, matematikus stb...
Ez nem a GDF, vagy már GDE 😁
Hogy nemcsak olyan repetitív munkavégzésre leszel képes, amit egy tanfolyamon is megszerezhetsz.
Látom, hogy a netről összeszedtél pár olyan kifelyezést, amiről azt sem tudod pontosan, hogy micsoda,
alkalmazni meg pláne nem 😁
Általában olyanok szoktak ilyeneket írogatni, akik vagy kibuktak az egyetemről, vagy eleve be sem kerültek.
Sajna nem mindenhez elég a gimis tudás, van ahol a fent említett fogalmakat érteni és használni is tudni kell.
Ma már sok "informatikus" van, mivel a legtöbb esetben elég a 4 alapművelet.
Pl. BME, ELTE de akár Debrecenben akár Szegeden végzettek.
De könyörgöm ne egy tanfolyamos okoskodjon 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!