Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldi egyetemi felvételikor...

Külföldi egyetemi felvételikor a motivációs levelet egyedül írtátok?

Figyelt kérdés

Vagy igénybe vettétek pl. a Milestone vagy az Engame stb. segítségét?

Esetleg online essay-editing service?

2019. jan. 27. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül írtam meg. Mondjuk én kint tanultam eleve és az egyik tanárom átnézte nekem, és pár dolgot javítottunk benne. Fizetős szolgáltatásokat csak akkor használnék ha nagyon nem lennék biztos magamban.
2019. jan. 28. 10:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is Angliában élek. Elolvastam 3 könyvet a personal statement-el kapcsolatban majd 2 oldalban összegezte a lényegét (ha privátban megadod az e-mail címedet akkor szívesen átküldöm) és ez alapjân írtam meg. Van egy tanárunk, hasonlóan az osztályfőnöki órákhoz, ebben az időszakban az osztály ügyeiben segített. Neki kellett elküldeni a megirt verziót. Sokakat úgy épített fel a szinte nulláról, én jobban bíztam a könyvekben. Amikor âtküldtem neki, azt mondta, hogy ha engem nem vesznek fel a szakra ezzel a ps-el akkor senkit 😁

YouTube-on is van rengeteg hasznos videó ezzel kapcsolatban, van ami már az adott egyetemen tanuló diákok beszámolója, professzoroké, illetve független tanácsadóként. A legtöbb angol egyetemnek egyébként saját youtube csatornája is van.

2019. jan. 28. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
azért nagyban függ attól hogy milyen szintű helyre készülsz. Azért egy Oxford- Cambridge - Harvard - stb tengelyre nem egyszerű ám felkészülni, ez 2-3 év munkája, és ebben pl. csak a Milestone tud segíteni igazán hatékonyan.
2019. jan. 30. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!