Ti ki mernétek menni egyedül külföldre tanulni?
Én szeretnék (szerettem volna), de a szüleim rémtörténeteket meséltek, gondolom, el akartak ijjeszteni. Azt mondják, egy perc nyugtuk sem lenne. Azt tudtam eddig is, hogy kicsit félelmetes lenne egyedül az elején, de ez eddig nem tántorított el. Meg hány cserediák van a világon, akik egyedül érkeznek egy idegen országba...
Egyetemre szeretnék menni egyébként (nem cserediákságról van szó, bár szerintem ugyanígy fogadnák azt is a szüleim).
Én biztosan kimentem volna, ha lett volna rá anyagi lehetőségem. Szerintem inkább a szüleid félnek tőle, hogy végleg kint fogsz maradni, és többet nem látnak. Ha magyar egyetemre mennél, minden hétvégén hazamehetnél, így viszont ez esélytelen lenne.
Azt javaslom, ha nem okoz anyagi gondot, és képesnek érzed magad rá, mindenképp külföldön tanulj.
Én is külföldre szeretnék menni egyetemre.
Apukám teljesen támogat, Anyukám pedig elfogadta, és már ő is támogat! :)
Ha sokat mondod, mutogatod, hogy neked ez mennyire tetszik, akkor biztos megnyugodnak. :)
Már most kint vagyok. Egyedül. Igaz csak Dánia, szóval semmi extra. De anno Kanadában is lehúztam 'egyedül' egy évet melóval (akkor éltem először külön a szüleimtől).
Nem nagy ördöngösség, a külföldiek sem esznek embert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!