Hátráltat valamiben a matek felmentés?
Nem vagyok valami jó matekból, es nem akarunk rizikozni hogy meglenne e a matek érettségi ezért lesz matek felmentésem. Külföldön szeretnék továbbtanùlni es erdekel hogy ez jarhat barmilyen elônytelenséggel/hátráltatással?
Esetleg ha valakinek van tapasztalata szívesen meghallgatom.
Hátráltat igen. Nem minősül teljes értékű érettséginek az érettségid ha nincs ott a matek.
Én anno próbálkoztam a matekfelmentéssel, 10.-ben. Nem jött össze, nem adták meg. Kb mindig 1,75 meg a bukás között álltam, sokszor sírtam a matek miatt. Kegyetlen volt.
Érettségin írásbelin csuklóból megbuktam, de szóbelizhettem, és csináltam 3-ast :)
Szóval én már a részemről leszarom. Elmúlt.
A középiskola előtt nem intézted el a felmentést, akkor később nem adják meg.
Semmiféle természettudománnyal összefüggő szakú magasabb végzettséget nem szerezhetsz, ide értve a műszaki szakmákat is.
Mit szeretnél külföldön tanulni?
Csak büfészak jöhet számításba, arra pedig a van helyi állampolgik közül is elég jelentkező.
sajnos igen hátráltad értelemszerűen
próbálkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!