Tanulás külföldön matek nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gimnáziumban felmentették matematika alól.Sajnos nem volt más választás, heti 3 külön matek után se tudtam elérni a 2-es szintet...Elég rosszul érintett, de nem ez a lényeg...Van itt valaki aki esetleg ugyan ebben a cipőben jár/járt?Hogy van ilyenkor a felvételi?Matek helyett választottam már mást.Külföldöm szeretnék tanulni.Dánia vagy Svédország.Esetleg tudnátok segíteni, hogy mit is tanulhatok matek tudás nélkül?
2015. jan. 12. 10:48
1/1 anonim válasza:
Hát basszus ha tudtam volna annak idején hogy lehet felmentést kérni, ma nem itt tartanék! Hogy csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!