Tudtok nagyon király egyetemeket az USA-ban?
Jellemzoen az allami egyetemeken vannak a jo bulik, az "elit" iskolakban is jo a kozosseg, de az meg a kapcsolati tokerol szol inkabb, ki kit ismer.
Amugy az M.I.T eleg szinvonalas, a legjobb muszaki egyetemnek tartjak.
De a Stanfordnak és Princetonnak is eleg jo a hire a Yale es Harvard mellett, de egyik se arrol hires, hogy olcso lenne vagy konnyen adnanak osztondijt.
Egy kicsivel tobb infot.Attol fugg mit szeretnel tanulni, mennyi penzt tudsz nagyjabol erre kolteni, milyenek a tanulmanyi eredmenyeid...
Egyebkent a kiraly egyetemek kozossegi szolgalatot is kernek, meg nem amerikaikent nehezebb bejutni.
En csak Princetonban voltam parszor es szerintem gyonyoru hely,ismerosom ezt irta par honapja rola:
"Princeton has many academic programs; they generally rank in the top 10 if not the top 5 at the graduate level. The people here are mostly nice and there are many social activities (from what I heard haha), but honestly I had not much time for any of that. So far this year I focused on academics."..."I think the education I got was worth every cent I paid."
Szoval ha a buli fontos akkor lehet inkabb nem ilyen magas szintu egyetemeket kene nezni, mert valoszinuleg nem lesz idod ilyesmire.
nem fejeztem be :)
Mennyire jó kint az élet? Megéri kimenni? Ha jogot tanulok, csak ott tudok majd dolgozni, ez, azért elég nagy elkötelezettség. Szívesen megpróbálnám, de a lehetöségeim mint jogász eléggé korlátozottak. Nemzetközi jogot pedig nemszeretnék tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!