Tudtok mondani jó oroszországi egyetemeket, ahol jó a biológus képzés?
Figyelt kérdés
Még nem döntöttem el, hogy külföldön vagy Magyarországon szeretnék a felsőoktatásban tanulni. Amerikából és Nagy-Britanniából már hallottam pár jó lehetőséget, Oroszországban viszont nem tudom egyáltalán, hogy mi a helyzet. Ha tudjátok, azt is írjátok meg kérlek, hogy mennyire könnyű utána elhelyezkedni az országban.#egyetem #oktatás #felsőoktatás #Oroszország #biológus #tanulás külföldön #külföldi egyetem #orosz felsőoktatás
2014. szept. 24. 20:38
1/5 anonim válasza:
Lomonoszov, kiemelkedően jó a természettudományos képzésük.
3/5 A kérdező kommentje:
És Prágában melyik egyetem?
(Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a továbbiakat is)
2014. szept. 26. 06:32
4/5 anonim válasza:
Természetesen a Károly Egyetem. Indítanak angol nyelvű képzéseket is.
De anno, orvosinál néztem, egyetem előtt van féléves felkészítő is, ahol angol nyelven van biosz, kémia és fizika, na meg cseh előkészítő a felvételire.
Na igen, ugyanis itt tesztet kell írni, nem az érettségi pontok alapján vesznek fel.
Orvosira azt hiszem pont ez a 3 tárgy kell.
Biológiára nem tudom, de biztosan ott van az is...illetve mintafeladatokat is le lehet tölteni, ha minden igaz.
Már nem tudom, hogyan van. Jó rég böngésztem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2014. szept. 27. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!