Ez nagyon rossz? Vajon nem fog gátolni valamiben,
Figyelt kérdés
Idén kezdtem a 9.-et és mivel szakmát tanulok van kb 4 tantárgy ami ehez kell. Nos én minden órára tanultam jelentkeztm stb de mostanába azt vettem észre hogy amit már 1 hónapja vettünk arra már nem is emlékszem, az szeptemberől meg már inkább nr is beszéljünk és hiába nézem át többször is rá egy pár hétre elfelejtem és félek hogy ez hatásal lesz az érettségire meg amúgy is. Szerintetek elég ha csak dogákra tanulok.2019. jan. 20. 17:35
1/2 anonim válasza:
Érted/érdekel is amit tanulsz vagy csak bemagolod? Magolásnál szokott ez lenni (nálam legalábbis).
2/2 A kérdező kommentje:
Érteni értem de magolni szoktam főleg mert:
1.nincs tanulási módszerem
2.nekem az a fő hogy mindenből jól álljak.
2019. jan. 21. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!