Ha rossz vagyok valamiben és több alkalom után sem fejlődök, akkor miért csináljam tovább az adott dolgot?
Többször próbáltam, nem megy, nem fejlődök, sőt, szinte "leépülök", mert az alapvető dolgokban sem vagyok már biztos.
Ilyenkor mi értelme folytatni?
Beletörődni és befejezni, nem ez a megoldás?
24 F
Több dolog: sport, vezetés, szex (bár ez nem ide kapcsolódik), barkácsolás-kézügyesség.
Tehát alap dolgok. Alap dolgok, amelyek nem mennek, mentek, és nem is fognak.
Szerintem nincs olyan, hogy valami egyáltalán nem megy, csak akarni kell és akkor lesz is eredménye, akármilyen kicsi is. Pláne az ilyen dolgokban.
Próbálkozni kell, nem feladni, ha beletörődsz, azzal semmivel nem leszel előrébb, semmi esélye a fejlődésnek. Viszont ha próbálkozol, akkor legalább az esélyt megadod magadnak és már ettől is több vagy. (Szerintem.)
sport: ez elég tág fogalom. nekem is van rokon gyerek, egy időben focizott. Egyszer láttam, hát tényleg látványosan béna volt, hisztizett is a kudarctól. Aztán később elkezdett mást, néhány hazai versenyen elég szépen szerepelt. Persze nem is volt cél, hogy világversenyen induljon, de mozgásnak jó volt.
vezetés: Azért ezt nem árt gyakorolni, ha nem is leszel rallyversenyző, de biztonságosan tudj közlekedni.A parkolás meg nem mindenkinek megy, tudd a határaid és kereshetsz úgy parkolót, hogy beférj.
szex (bár ez nem ide kapcsolódik): gyakorlás és figyelmesség kérdése
barkácsolás-kézügyesség: ha nem megy, nem kell erőltetni. Főleg ha kedved sincs hozzá. Helyette foglalkozz mással.
De nem tudok, nem lehet mással foglalkoznom, mert a többiből is rossz vagyok.
Vezetés közben hiába keresem a határaim, attól még megbuknék vizsgán.
A gyakorlás naiv remény. Kézzelfogható eredménye nincs. Esetemben legalábbis.
Olyar csinálj, amiben jól érzed magad.
Olyan csak van valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!