Ha rossz vagyok valamiben és több alkalom után sem fejlődök, akkor miért csináljam tovább az adott dolgot?
Figyelt kérdés
Többször próbáltam, nem megy, nem fejlődök, sőt, szinte "leépülök", mert az alapvető dolgokban sem vagyok már biztos.
Ilyenkor mi értelme folytatni?
Beletörődni és befejezni, nem ez a megoldás?
24 F
2013. júl. 12. 17:58
11/20 A kérdező kommentje:
Nincs.
2013. júl. 13. 21:23
12/20 anonim válasza:
Itt nem azzal van a baj, hogy nincs semmi amiben örömödet lelnéd, vagy rossz lennél valamiben, hanem sírós rinyagép vagy. Szét kéne rúgni egyszer-kétszer a valagadat az életnek és rájönnél, hogy ha valóban befekteted az energiádat valamibe annak meg is lesz előbb-utóbb az eredménye.
13/20 A kérdező kommentje:
Ez mese.
2013. júl. 14. 12:12
14/20 anonim válasza:
Nincs semmi, amit szeretnél csinálni? Semmi?
15/20 A kérdező kommentje:
Nincs. Semmi.
2013. júl. 15. 16:49
16/20 anonim válasza:
Akkor bólogatáson kívül most mit is vársz a válaszolóktól...?
17/20 anonim válasza:
Az a bajod, hogy depis vagy. Ezen mi nem segíthetünk, ha sötétnek látod a világot keríts egy barátnőt, menj el vadászni, motorozni, horgászni, kutyázni, fesztiválozni.
18/20 A kérdező kommentje:
A bólogatással kiegyeznék, igen.
Ez nem depi. A barátnő nem foglalkoztat, sőt, kifejezetten nem érdekel, vadászni nem fogok (nem szívesen gyilkolok állatokat), a motorozás az exhibicionistáknak való, a horgászattal kapcsolatban ugyanazt érzem, mint a vadászat esetében, kutyák lefárasztanak, fesztiválokon meg túl sok a hippi.
2013. júl. 15. 20:14
19/20 anonim válasza:
Ismertem egy ilyen srácot, ő a tévé előtt szeretett ülni és azt nézni. Minden mást elrontott, amit csinált, de őt nem zavarta, vidáman élt a kanapén ülve.
20/20 anonim válasza:
Boldogtalan vagy, és nincs rá indokod. Senki se attól boldog, hogy a teljesítmény vágya hajtja. Ha az sem okoz örömet, ha a természetben heversz és hallgatod a madarakat meg a levelek suhogását, akkor az agyad nem termel elég örömhormoont. Az pedig ugyanúgy betegség, mint mondjuk a gyomorfekély. Elmész orvoshoz, pszichiáter a neve, adnak olyan gyógyszert, amivel kívülről megkapja az agyad azt a cuccot, amit nem képes termelni. Ha erre azt mondod, nem akarsz bogyót szedni, akkor nyilván meg vagy sértődve a világra, és bosszúból öngyi lennél. Nos, ha az önpusztításon gondolkodókat időgéppel elvinnék a jövőbe, és megmutatnák nekik, hogy kábé két napig szomorkodik a temetés után mindenki, és nem omlanak össze, sőt, egy hgét után a legközelebbi hozzátartzók is tudnak mosolyogni, rögtön rájönne, hogy fölöslegesen nyírta ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!