Néha váratlanul, ha futok vagy kifáradok valamiben folyamatosan érzem hogy dobog a szívem, a fejemben is érzem és nagyon rossz érzés, + magas a vérnyomásom. Ez normális? 16/F
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 15:05
1/3 anonim válasza:
Mennyit sportolsz? Elég kevés adatot írtál le, de ha edzetlen/elhízott vagy, az lehet az ok.
2/3 anonim válasza:
ilyen nálam is előfordul,van hogy a kezemben érzem,vagy a szememben,szerintem nincs ezzel semmi probléma...
én is sportolok és rendszeresen futok.
nekem tanév közbe szokott magas lenni a vérnyomásom,
nem tudom neked miért,de biztos,hogy nem a sportolás,futás miatt én azt tudom neked mondatni,hogy ne hagyd abba a futást sportolást!
16/L
3/3 A kérdező kommentje:
de már 1 ideje nemszoktam sportolni.
178CM magas vagyok és 80kg :-)
(1hónap alatt az utóbbi 1 hónapban -6kg :))
2012. júl. 17. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!