Amerikába vagy Angliába egyetem?
Angliában az MSc 1 éves képzés, és tudsz rá kérni diákhitelt ami egyébként nagyon biztonságos és kockázat nélküli. Nem kell hozzá semmi a BSc-n és angol nyelvtudásodon kívül. Esetleg még annyi, hogy a lakhatás is legyen lerendezve. (Erre szintén van hitel ugyanolyan feltételekkel.)
Persze ez csak akkor áll fenn, ha nem változnak a szabályok a BREXIT után.
Ha még nincs meg a BSc csak most tervezed, akkor ajánlanám, hogy Angliában végezd el azt is. Így legalább nem zavar be a BREXIT, mert ugyanolyan feltételekkel tanulhatsz.
És a BSc (hons) képzés csak 3 éves, ami sok helyen egyébként 4 ha jól tudom. Már csak az 1 év spórolásért és az "Angliában diplomáztam" kifejezésért is megérné kint tanulni.
Engem most vettek fel BSc (hons)-ra, és most fogadták el a hitel kérelmet. Ha kell valami infó ezzel kapcsolatban, nyugodtan írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!