Amerikába szeretnék egyetemre menni, sikerülhet?
Figyelt kérdés
Most biztos hülyének néztek, de kiskorom óta ez az "álmom". Most leszek gimnazista sokat tanulok azért hogy ez valóra váljon tanulom a nyelvet, külön órákra járok. Sokat keresgéltem már a neten,de jó lenne ha valaki elmagyarázná hogy mik kellenek ahhoz hogy kijuthassak. Létszíves hanyagoljátok a hülye vagy lehetetlen dolgot. sok magyar tanul külföldön nekem miért ne sikerülhetne..2014. máj. 4. 17:20
2/3 anonim válasza:
Először az anyanyelvedet használd helyesen.Másrészt különórára járás illetve a sok tanulás nem elég.Ha nem vagy jóval átlagon felüli sportban vagy tanulmányokban akkor egy normális kinti egyetemről ne is álmodj.Természetesen lehet menni gyengébb iskolàba is de annál még az itthoni is többet ér
Egy Amerikában tanuló diák
3/3 anonim válasza:
Szerintem olvasd el ennek a hölgynek a blogját, amiben bővebben kifejti, hogy hogyan működnek a dolgok külföldön. A lánya most végzős a világ egyik legjobb középiskolájában, a szingapúri uwc-ben, és Amerikába készül egyetemre. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!