Milyen szintű nyelvtudás kell hogy valaki olasz egyetemen tanulhasson?
Figyelt kérdés
Elég kezdetben a középfok is vagy rögtön kell a felsőfok?2016. okt. 24. 20:04
1/4 anonim válasza:
Csak Erasmussal mennel ki egy "kamufelevre" vilagot latni vagy ott akarsz diplomat szerezni? Elso esetben eleg a kozepfok, masodik esetben a felso is keves, minimum C2 vagy inkabb anyanyelvi tudas kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudnal meselni az elsorol?
2016. okt. 24. 21:56
3/4 anonim válasza:
Szia! Mit szeretnél tudni? Erasmusosnál vagy ott is tanulnál végig! Ez esetben egy erős B2-es,C1-es nyelvtudás is elég lehet. Az egyetemek ugyis szerveznek nyelvtanfolyamokat. És valami csak ragadna rád itt is. ;)
4/4 anonim válasza:
szia! kint tanulok Olaszországban viszont nem Erasmussal:)
Középszintű nyelvvizsgával érkeztem és kezdtem az egyetemet és az első év borzasztóan nehéz volt nekem.. Könyveket olvasni olaszul,megértei, vizsgák is plusz az itteni beszéd nem hasonlítható ahhoz amit otthon tanultam magyar anyanyelvű olasz tanároktól... Alig értettem valamit az elején annyira hadarnak és beszélni is szinte féltem.
Ha van bármi kérdésed,szívesen válaszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!