Mi alapján vesznek fel az USA egy egyetemére?
Figyelt kérdés
Ha jól hallottam, C2 típusú nyelvvizsga kötelező, viszont a pontozásról ötletem sincs. Értem ezalatt azt, hogy mennyire számít az érettségi pontszám, a bizonyítvány jegyei stb?2010. márc. 29. 20:17
1/6 anonim válasza:
SAT vizsga kell, TOEFL nyelvvizsga + rengeteg pénz.
2/6 A kérdező kommentje:
oksa, köszi!
2010. márc. 31. 19:05
3/6 anonim válasza:
Jobb egyetemeken az SAT es a TOEFL nem felveteli szempont, hanem kizarasi. (Tehat, ha nem eleg magas a pontszam, akkor ra se neznek az adatlapodra) Irni kell fogalmazasokat (altalaban min. 2 esszet) ilyen temakrol, mint peldaul hogy ki a peldakeped, es hogyan hatott rad stb. Dolgozni kell, nyari munkak, kozossegi munkak. Ajanlas, altalaban egy real tanartol, egy human tanartol, es az igazgatotol. Evvegi jegyek (ezek is kizarasi szempontok). Versenyeredmenyek, projektek, kulonorak, sportok stb.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kibővítést, a nyelvvizsgákkal nem lesz gond, anyanyelvi szinten beszélek angolul. Az év végi jegyek sem problémásak, viszont hallottam, hogy a közösségi munkákat nagyon komolyan veszik. Ez tényleg így van?
2010. ápr. 11. 10:35
5/6 anonim válasza:
A kozossegi munka az szerintem egyetem fuggo, van olyan hely, ahol nagyon fontos, van olyan, ahol meg nem annyira. Bovebben itt olvashatsz a "termeszetes kivalasztodasrol":
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. ápr. 12. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!