Léteznek ösztöndíjak középiskolásoknak (15-18 éveseknek) külföldi tanévre?
Elöljáróban annyit, hogy a kérdést azért teszem itt fel, mert már rengeteg helyen körülnéztem, de csak olyat találtam, hogy pl 1 szemeszter 1.700.000 ft, tehát milliós nagyságrendről van szó, és hátha valakinek van tapasztalata vagy ötlete :)
Tehát Angliában, Németországban, Svájcban, Ausztriában, USA-ban (stb.) szeretnék egy negyedévet vagy félévet eltölteni, ottani középiskolába (gimnáziumba) járni. Tehát a lényeg, hogy angol vagy német nyelvterület. Most 10.-es vagyok, eddig kitűnő tanuló voltam minden évben és német középfokú nyelvvizsgám van. Angolból felsőfokúra készülök, ezért nem tettem középfokút. Tehát rédekelnének olyen ösztöndíj lehetőségek, amikkel ki lehetne utazni. De már ha 1-2 hónap lenne, annak is örülnék. Csak a szüleim nem tudnak ilyen hatalmas összegeket kifizetni egy-egy félévre. Pedig rengeteg szempontból hasznos ez :) Szóval köszönöm előre is mindenkinek aki segít! (Linkeket is írhattok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!