Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Nem tudom eldönteni hogy mi...

Nem tudom eldönteni hogy mi legyek de mar faktot kell választanom?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok es pályaválasztás elott állok, van meg kb. 4 hónapom eldönteni, hogy mihez is akarok kezdeni magammal. Tehát szeretem a matekot, a rajzot, a nyelveket (angolul, olaszul es franciául tanulok), a fizikát. Nagyon jól rajzolok, általában címlapokat es embereket rajzolok. A fényképészethez is értek. Valami olyan szakmát szeretnek, amivel jól lehet keresni es piacképes. Gondolkodom a marketingen meg hasonlókon de igazság szerint nem tudom ezeknek mi a munkájuk. Érdekel meg az újságírás is, de nem tudom ez mennyire keresett szakma. A konyhában is otthon vagyok de nem lennék Szakács mert nem mindent vagyok hajlandó elkészíteni, stb...

Külföldön szeretnek továbbtanulni es a későbbiekben Angliában élni. Angliában milyen szakmákbol van hiány illetve mennyire nehéz egy középvezetői állást megkapni külföldiként? Ahhhh segítsetek!!!

2015. nov. 7. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már adtunk jó tanácsot, de látszik, feleslegesen koptattuk a billentyűzetet, mert neked sokkal fontosabb,. hogy másoknak megfelelj.

Sok sikert kívánok utóbbihoz!

2015. nov. 8. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

felvi.hu

Itt vannak pályaorientációs tesztek

2015. nov. 11. 21:03
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Dobálózol össze vissza mindenfélével, amikor annyira adja magát a szitu. Ha tényleg a matek és a fizika érdekel akkor nem tudom, hogy jön képbe az újságírás meg ilyenek.

Vedd fel a fizikát és a matekot, ezekkel jó vagy akármelyik mérnök szakra, de akár infóra is a matekkal, vagy mérnökinfóra mindkettővel, de matek jó még a gazdasági szakokra is épp.

Ha a rajz is fontos akkor már fentebb írtam melyik két szak ami jó lehet. Ha a fizetés hangsúlyosabb a rajznál akkor meg menj el el gépésznek, ott van matek is fizika is rajz is és még jól is keres.

2015. nov. 11. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Ha tényleg fogalmad sincs, akkor felesleges ennyit forogni rajta. azt a tárgyat vedd fel ami a legjobban érdekel. Ez a te érdeked is, hiszen nem fogod utálni a faktokat. és azt tanulod ami érdekel. hidd el hogy ennyi idősen még senki nem tudja hogy mi akar lenni (vagyis nagyon kevesen) és bőven van még időd. azért mert nem olyan faktot veszel fel, amilyen suliba mész, még van lehetőséged angliába jelentkezik, mert ott teljesen más a felvételi rendszer.
2015. nov. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!