3D TV vásárlás előtt állok de nem tudom eldönteni hogy melyik márkából kellene választanom?
"én LG párti vagyok ..."
Akkor kezdjünk el győzködni?
Először is, biztos vagy benne, hogy neked 3D tévére van szükséged?
Én tapasztalatból mondom neked, hogy a legtöbb vásárló megnéz rajta 4-5 filmet, aztán többet nem foglalkozik vele.
De ha eldöntötted, hogy 3D akkor menj be egy boltba és próbálj ki egy Samsungot és egy LG-t. Míg a Samsung aktív 3D technológiát használ, addig az LG passzív 3D-t.
Most majd itt sorolják neked, hogy ez a jobb meg az a jobb, ne foglalkozz velük. Nézd meg, hogy neked melyik élvezetesebb.
Találkoztam olyan vásárlóval, aki az LG-ben nem vélte felfedezni a 3D hatást, pedig szerintem oltári jó volt, de a Samsungon rögtön látta.
Egyébként én magam is LG párti vagyok. Nem a 3D miatt, de sokkal strapabíróbbnak tűnik mint egy Samsung TV. Ár/érték arányban ami még jó és érdemes lehet megnézni, az a Sony, vagy a Panasonic.
Amit TILOS venni: Hyundai, Orion, nagy bevásárlóközpontok saját márkásai tévéi, Samsung D széria. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Mi is úgy próbáltuk ki, ahogy az előző hozzászóló javasolta, igaz csak Samsungot és LG-t próbáltunk, így ennek köszönhetően döntöttünk a Samsung mellett. Pedig a kipróbálás előtt már majdnem megvettünk egy LG-t. (egyébként az LG is okés volt, de a Samsung mindhármunknak jobban tetszett)
Meg vagyunk elégedve vele most is, bár még csak szűk 2 és fél hete vagyunk a tulajdonosai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!