BME mérnök informatikus szak vagy egyetem Angliában?
Figyelt kérdés
Ezek egyetemekrol gondolkodok: Edinburgh, Glasgow, Birmingham, St Andrews, Imperial College London, Manchester
Melyik tudna nekem egy jobban fizeto allast adni?
Az a tervem hogy majd Amerikaba fogok dolgozni az egyetem befejese utan.
Nagyobb esellyel tudnek kapni egy jo allast egy hires cegnel mint: Facebook,Twitter,Google... ha angliaba megyek egyetemre vagy ha Magyar egyetemre megyek?
Szerinted? Az első magyar egyetem a világranglistán valahol a 600. hely környékén van, míg például az Imperial College a második. Persze ennek megfelelően nehéz bekerülni és magas tandíjakra kell számítani, legalábbis Angliában. Skóciában nincs tandíj. Szóval hajrá.
2015. jún. 15. 00:29
2/4 anonim válasza:
Én nem szoktam nyelvtan náciskodni, de ha egyetemi terveid vannak, akkor sürgősen tanulj meg helyesen írni. Anglia nagy betű, nem Amerikába hanem Amerikában fogok dolgozni! Ezek olyan alaphiányosságok, hogy szerintem te nem az egyetem kapujában állsz, hanem egy ótvaros nagy középiskolai bukás előtt. Ha olyan neves egyetemeken gondolkodsz, akkor gondolom az évi 11 milliós tandíjról is van elképzelésed. Szerintem te annyira messze állsz egy egyetem elvégzésétől, mint Pákó egy szépkiejtési versenytől. Bocs.
2015. jún. 24. 15:35
3/4 A kérdező kommentje:
eloszor is nem 11 millio hanem 4 millio es azt kolcsonre fogom venni az angliai kormánytol. Angliaba mennek mert nem szeretem a magyar nyelvet, tul nehez, kulfoldon laktam sok evet es eleg jo az angolom es sokkal konnyeb helyesen irni mint magyarul.
Amugy meg nem kell sok esz hozza hogy angliai egyetemeken nem nezzik a magyar helyesirast. Kicsit gondlkodj mielott irsz valamit. Bocsi :)
2015. júl. 5. 09:43
4/4 anonim válasza:
Ha az angolt jobban szereted, és külföldön szeretnél dolgozni, szerintem jobban megéri egy UK egyetem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!