Szerintetek jól döntök? CAD-CAM informatikus majd elvégzés után Mérnöknfo egyetemen.
Mért CAD-CAM-et akarsz és Mérnökinformatikát ?
A CAC-CAM-nek nem sok hasznát veszed.. Mert ha mondjuk a mérnökinformatika helyet gépészmérnököt írnál akkor logikus, de így nem nagyon értem, mit akarsz 2 év CAD-CAM-el és utána Mérnökinformatikával. A kettő üti egymást igazából.
Ui: Szerintem totál felesleges a Technikusi.. én is végeztem, megbántam.
*CAD-CAM
(Nem sok hasznát veszed, mérnökinformatikán)
Szerintem válassz, hogy mi érdekel jobban, a gépészet, vagy az informatika..
Mindkettő hasznos, egyikkel sem jársz rosszul..
Ha olyan társaság lesz a technikusin akiket már jól ismersz(nekem ilyen volt) akkor talán megéri, annyian hogy nem csináltok szinte soha semmit, csak hülyültök meg elvagytok úgy 2 évet még.
De ugye a jelentkezésről már lekéstél, szóval.. most vagy vársz egy évet és addig dolgozol nyelvvizsga, vagy pedig elmész technikusira, vagy marad a önköltséges szak.
A komoly helyekre nem elég a technikusi, ha ebben akarsz dolgozni akkor szerezz diplomát, ha nem megy akkor tegyél le hogy ebben dolgozol, ha csak nincs nagyon komoly protekciód valami céghez.
Matekból jó vagy ? Tudod mire vállalkoztál ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!