Angol ajánlólevél?

Figyelt kérdés

Nyáron mennék ki Angliába dolgozni. Mondták, hogy kellene szerezni két referenciát (hivatalos, személyes). Mivel ugye angolul kell, meg ami megfelelne referenciának ott feketén dolgoztam, és nem is tudnának nagyon angolul referenciát adni, ezért én írom meg őket és ők majd megnézik és aláírják.

De nem is ez a lényeg. Az ajánlólevél megírásában kérnék segítséget. A hivatalosnál egy építkezésen dolgoztam. Ilyenkor mit lehetne, mit szokás beleírni?

Illetve a személyes referenciánál ötletem sincs mit kéne írni. Mit szoktak?

2015. máj. 24. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezeket a a leveleket referencia-levelnek nevezem. Mindig az van leirva egyszeruen es tomoren, hogy munkad soran magadat mindig rendesen viselted, jol dolgoztal es soha semmilyen problema nem merult fel veled kapcsolatban. Es rairjak a a nevuket, telszamukat. (Bar ha a level iroja nem tud angolul, akkor sokra nem mesz vele)
2015. máj. 25. 11:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a hivatalosnál a munkáltató nem nagyon tud... De máshonnan így hirtelen nem tudok szerezni :S
2015. máj. 25. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Es milyen munkat fogsz csinalni?
2015. máj. 25. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Szállodákban, éttermekben dolgozni. Csak nyárra megyek, de mondták h legyenek azért referenciák hátha kérik
2015. máj. 25. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Szallodaba valszeg fognak kerni, etterembe nem. (hacsak nem szakacsnak ,v fopincernek mesz:))

Arra azert keszulj fel, h nem leanyalom egyik sem..

2015. máj. 26. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!