EF nyelviskola külföldi tanfolyamairól tapasztalat?
Figyelt kérdés
Angolt szeretnék tanulni anyanyelvi környezetben, ezt az iskolát találtam, de elég húzósak az áraik. Van itt valaki, aki tudna pár mondatot mondani a tapasztalatairól?2015. máj. 11. 00:48
1/3 anonim válasza:
Én 2006-ban voltam az EF-el Máltán. Nagyon amatôr szervezés volt, kb semmi angolt nem tanultam :( Csupán egy utazás volt, ennyi. Persze ez 9 éve volt, azóta nem tudom h változott-e a helyzet.
2/3 anonim válasza:
Felejtsd el. Én is gondolkoztam rajta anno (2012-ben), hogy kimegyek rá, de semmit nem ér. Nyelvet nem nagyon tanulnál (+ ahogy olvastam elég gyér az oktatás színvonala is), hisz elsődlegesen nem is ez a célja ennek. Ez inkább nyelvtanulásba bújtatott nyaralás. Sokan pl.: így mennek ki nyaralni az USA-ba. Inkább felejtsd el az EF-t (más alternatívát se tudok ajánlani, mivel mind általában hasonló).
3/3 A kérdező kommentje:
Megdöbbentett, amit írtatok, mert különböző külföldi oldalakon jó vélemények voltak magáról a nyelvoktatásról. Rengeteg pénzembe kerülne, ezért elsősorban tanulni mennék, a szórakozás másodlagos.
Esetleg valaki más iskolát/ magyar közvetítőcéget tudna ajánlani? Mert olcsóbban jön ki szervezetten, mintha magamnak neki állnék külön iskolát és szállást keresni.
2015. máj. 12. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!