Hogyan lehehetnék cserediák külföldön?
Tudsz Debrecenben is kérni találkozót, ha jól láttam.
Egyébként úgy működik, hogy találsz egy szervezetet, ami tetszik, akkor megkérdezed a szüleidet, hogy nekik mi a véleményük, majd felveszed a kapcsolatot a szervezettel, akkor mindent meg tudsz kérdezni, amit szeretnél, tudsz beszélni visszatérő diákokkal, és ha minden megvan, akkor kitöltöd a dossziédat, a kintiek elkezdenek neked fogadócsaládot keresni, jön a repülőjegyed, összecsomagolsz, felülsz a repülőre, és hazajössz a tanév végén :D. Nagyon jó dolog, szuper tapasztalat, megtanulsz az adott idegennyelven minimum középfokon, de szóban inkább majdnem felsőfokon. Később a munkád során is csak jól jöhetsz ki belőle:).
Angol nyelvterületen vannak különféle programok, amit linkeltem, ott úgy rémlik, hogy mintha mehetnél pl. Angliába IB-t csinálni két évre (ebben nem vagyok biztos) de Egyesült Államokban van pl. magániskola program is, államválasztás, terület, stb. Mehetsz Ausztráliába, Új-Zélandra is, van Skócia, Kanada is. Meg ha felmmész északra, Dániaába pl, akkor is biztosan az angolod fog fejlődni :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!