Dániai egyetem, párban?
A barátommal szeretnék jelentkezni ugyanarra a dániai egyetemre, hogy együtt mehessünk ki külföldre tanulni, élni, dolgozni.. Már 5 éve együtt vagyunk, ebből kifolyólag semmiképp sem szeretnénk külön válni. Mi a teendő ha valamelyikünket felveszik, de a másikat nem? Akit felvettek, annak muszáj elmenni, vagy mi a következménye, ha visszamondja a jelentkezést?
Köszönöm a segítséget, számomra ez egy nagyon fontos kérdés!!
Szia!
Külföldre járok egyetemre és van egy barátom aki Koppenhágában tanul. Nem vagyok szakavatott a dán oktatási rendszerben, de amennyire én tudom, ha valaki visszamondja a jelentkezést akkor törlik a rendszerből. Viszont ha beiratkozik, akkor kérvényezhet 3 szemeszter halasztást indokolt esetben ( ezt az egyetem bírálja el).
De érdemes lenne megnézni az egyetem honlapján hátha ott többet tudnak nyújtani mint én.
Nem kötelező, nincsen következménye ha nem mész.
Ha például jelentkezel Angliába, Dániába, és Magyarországon és mindhármon elfogadják, akkor te választasz melyikbe mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!