Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Hogyan legyek színész? 12L

Hogyan legyek színész? 12L

Figyelt kérdés

Amerikában szeretnék majd felnőttkoromban színészkedni (főleg filmekben,de színházban is),és az érdekelne,hogy hogyan kezdjek neki...és hogyan folytassam?

Nemnagyon tudok angolul,de már dolgozom rajta (online tanulok angolt),és már elkezdtem gyüjteni Amerikára,de hogyan tovább?És mit tegyek,ha már ott leszek?

(Mielőtt valaki félreértené,ez nem egy ,,kislányos álom"

,én már régóta szeretnék Amerikában élni,és színészkedni is.)

2015. febr. 21. 17:49
 1/5 anonim válasza:
Jó hogy ha vannak céljaid, de nem biztos hogy minden úgy lesz ahogy eltervezted, de lehetséges. Remélem hogy a te célod sikerülni fog. De szerintem először kezdj el járni színjátszóra és adj bele apait, anyait és utána ha elég jó vagy tovább juttatnak egy haladóbb csoportba. Barátnőmmel is így volt és mostmár nagyon jó színész. Színházban meg reklámokban szokott szerepelni mert magyar filmekben nem nagyon akar.
2015. febr. 22. 08:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,a választ :)
2015. febr. 22. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Amerikaban az lesz befutott szinesz aki ott no fel. Magyarkent erre nulla eselyed van, mert akarmennyire is megtanulsz jol angolul, mindig lesz akcentusod.

A szineszet raadasul nem csak szakma, ahhoz tehetseg is kellene.

Szoval az amerikai szineszi almokrol nyugodtan letehetsz, de ha tehetseges vagy, magyarorszagi szinesz meg lehetsz.

2015. febr. 22. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
járj castingokra! nem feltétlen jön össze az első de az nem a te hibád. majd 1X csak vki elvállal és kapsz szerepet filmekben vagy reklámokban stb. mint én... és onnantól látnak majd téged a híresebb emberek és jönni fog egy csomó felkérés h szerepelj nálluk is. Hajrá és ha befutott szinész leszel hivatkozz rám ;)!!!
2015. febr. 22. 13:02
 5/5 anonim válasza:
Egyetértek a négyessel! :) Én nekem is ez a nagy álmom, de mindig lesz valaki aki azt fogja mondani, hogy semmi tehetség, drága a jegy, ne menj el oda stb. Szerintem is castingokkal kell kezdeni aztán meglátod! ;) 13/l
2015. febr. 24. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!