Hol érdemesebb tanulni?

Figyelt kérdés

Érettségi után szinészetet szeretnék tanulni. Ezt hol érdemesebb, Angl8ában vagy Amerikában?

Egyébkènt ezt mellékesen megemlíteném, hogy a színészet a nagy álmom, viszont most turisztikai iskolát végzek, és 12.osztály végère dolgozhatok 5csillagis szállodában europa szinten. Tehat ezzel azt akartam mondani hogyha a szinészet nem jön be, akkir marad ez.

2014. okt. 7. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
És helyesírást hol fogsz tanulni???
2014. okt. 8. 07:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Hol a legérdemesebb? Az USA-ban a Juilliard-on. Ugye azt tudod, hogy ott az egy évi cost of attendance 60.000$ körül van? Tehát diplomáig majdnem 60 millió forintot ki kell fizetni. De bekerülni is baromi nehéz, tekintve, hogy a világ első számú művészeti iskolája. Kb 6-7%-os acceptance rate-jük van, tehát már nem sok esélyed van bekerülni (bár nem tudom mennyi idős vagy)
2014. okt. 8. 07:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Első: telefonról írtam.

Második: ugy rámszóltál, mintha valami bűnt követtem volna el.

Nemtudom, hogy miert nem tudtok rendes valaszt adni, nem lenézően, hanem kedvesen.

2014. okt. 8. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Konkrét adatokat írtam le, nem kell ilyen érzékenynek lenni.

Amúgy én viccesnek találom, hogy valaki az USA-ban akar egyetemre járni és egy gyakorikerdesek szintű oldalon kezd el keresgélni, nem képes az adott egyetemeknek írni közvetlenül.

2014. okt. 8. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

telefonról írtam - ez nem kifogás, hanyag vagy és figyelmetlen...én mikor telórol írok is átnézem, hogy mit írtam és a szarvashibákat kijavítom...

Miért nem írunk kedvesen? Minek? Az élet kemény, főleg a színész szakma, ha nem figyelsz oda, úgy $eggbeqrnak, hogy észre sem veszed, ráadasul az irásodbol az tükrözik, hogy fiatal vagy, álmodozó. Ha tényleg komoly szándékaid lennének, akkor ráfeküdnél az angolra és angol nyelvű forumokon érdeklődnél esetleg olyanoktol, akik már tanulják a színészetet vmelyik külföldi iskolában...

2014. okt. 8. 19:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen.Még fiatal vagyok.De ami tőlem telik, azt negteszem. Angol és Francia órákra járok és én ha minden igaz , akkor nemsokára szinjátszó körre is.

Beszéltem egy színésszel (bár ő nem filmszinész, hanem színházi szinész, viszont hihetetlenül tehetséges) ő idézem ezt mondta " ha színházi szinész akarsz lenni, akkor inkabb ne akarj. Ha filmszinész, akkor menj ki az USA-ba, végezz el egy sulit, dolgozz pincérnőként és várj a csodára"

2014. okt. 8. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!