Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Lehetséges-e a 21. században...

Lehetséges-e a 21. században az, hogy egy 7. -es diákot a tanárnője térdre kényszerítse, hogy úgy kérjen tőle bocsánatot, azért mert beszélgetett a tanítási óra alatt (rólam van szó)?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 19:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ja és én jó tanuló vagyok nem lógó (Ümég egyszer se lógtam, nem is cigiztem, meg ilyenek).....

És én nem pofáztam, csak felnevettem az órán (na most ki nem nevetne, egy nagyon-nagyon vicces dolgon amit a haverod súg oda neked.)Ja és engem azért térdeltetett le mert a haverom mondta, hogy sorry tudja, hogy ővégette szólt rám a tanár, én meg mondom, hogy igen bizony ez végett. A tancsi meg azt mondja, hogy merem vádolni a haveromat (pedig a haverom ismerte be a hibáját). Én meg mondom neki, hogy tanító néni ha most én mondanák önnek egy nagyon vicces dolgot, ön ugye nevetne rajta? Nos én velem ugyanez történt. Erre ő: Gyerek te velem így nem beszélhetsz térdelj le és kérj tőlem bocsánatot. Én szerintem ez igazságtalan, és aki nem ért velem egyet az nem akar velem egyetérteni. A szíve mélyén tudja, hogy valahol igazam van, de azért is csak az övét fújja.

Ja és minden felnőtt volt egyszer gyerek is.

2010. febr. 9. 13:26
 12/18 anonim válasza:

Teljesen igazad van,

a mi sulnkban is volt egy tanár aki a 7.-8.-os diákok seggét fogdosta, enyémet nem mert hálistennek fiú vagyok....

egyszer amikor ezt egy lány megunta akkor az a lány, a barátnőm, és én felmentünk az igazgatóhoz és elmondtuk a történetünket és az igazgató teljesen kiakdat, és mondta hogy jó hogy szóltunk, és kaprunk egy-egy tantestuleti dícséretet a bizonyítványba a közösség védelme vagy isten tudja mien címszóval....

a tanárt meg KIRÚGTÁK

2010. márc. 12. 11:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez igen, ez szép munka! Bezzeg az én tanárnőm meg nem kapott semmit, sőt még most is, hogyha valamit félremondok a feleletnél mindjárt lemond, hogy én milyen hazug vagyok, hogy miket mondok... (pedig csak az volt, hogy az emésztőrendszert nem a szájnyílással kezdtem, hanem a szájüreggel...) De én már fel sem veszem...nem érdekel... az osztálytársaim, is megállapították, hogy ez a tanárnő szimplán hülye...na mindegy
2010. márc. 13. 10:48
 14/18 anonim válasza:
off : 01-19 21:22 -nek: Táncsics Mihály Gimnázium?
2010. máj. 24. 12:23
 15/18 anonim válasza:
jaha csak az a baj, hogy én még gyerek vagyok és engem pontoztatok le 0-ra elsőnek.
2010. máj. 25. 17:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek téged. Ha tényleg ilyen visszahúzódó, félink személyiség vagy, akkor a tanárnak ezt figyelembe kellett volna vennie. Mármint úgy értem, hogy csak nem lehetsz olyan aki visszapofázik órán meg hasonló.

Viszont abban egyetértek, hogy a tanároknak nincs semmi olyan fegyelmezési eszköz a kezükben, amivel a tiszteletet ki tudják vívni. pontosabban már ott van a baj, ha nem kapja meg a tiszteletet automatikusan, csak szimplán azért mert TANÁR.

Lehet Te pont abba a kategóriába tartozol, aki nem érdemelte meg, mert csak néha beszél órán. De a tanároknak azért nem olyan könnyű észben tartani ki milyen, hisz ők nem csak 25 gyereket tanítanak. :S

18/L

2010. júl. 3. 21:57
 17/18 anonim válasza:
100%

a tanár ne fegyelmezéssel próbálja kivívni a tiszteletet, hanem azzal amit mond, reagál. tegye azt az eszével, vagy a bölcsességével. gyönge az aki erőszakhoz vagy megfélemlítéshez folyamodik. pláne egy gyerekkel szemben.

22F

2010. júl. 4. 00:26
 18/18 anonim ***** válasza:
mondjuk engem is a sárga Borsod Volán busz visz iskolába, de egyetértek veled teljesen: a Tanárnőd egy h.lye m.jom
2010. szept. 10. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!