Lehetséges-e a 21. században az, hogy egy 7. -es diákot a tanárnője térdre kényszerítse, hogy úgy kérjen tőle bocsánatot, azért mert beszélgetett a tanítási óra alatt (rólam van szó)?
Ja és én jó tanuló vagyok nem lógó (Ümég egyszer se lógtam, nem is cigiztem, meg ilyenek).....
És én nem pofáztam, csak felnevettem az órán (na most ki nem nevetne, egy nagyon-nagyon vicces dolgon amit a haverod súg oda neked.)Ja és engem azért térdeltetett le mert a haverom mondta, hogy sorry tudja, hogy ővégette szólt rám a tanár, én meg mondom, hogy igen bizony ez végett. A tancsi meg azt mondja, hogy merem vádolni a haveromat (pedig a haverom ismerte be a hibáját). Én meg mondom neki, hogy tanító néni ha most én mondanák önnek egy nagyon vicces dolgot, ön ugye nevetne rajta? Nos én velem ugyanez történt. Erre ő: Gyerek te velem így nem beszélhetsz térdelj le és kérj tőlem bocsánatot. Én szerintem ez igazságtalan, és aki nem ért velem egyet az nem akar velem egyetérteni. A szíve mélyén tudja, hogy valahol igazam van, de azért is csak az övét fújja.
Ja és minden felnőtt volt egyszer gyerek is.
Teljesen igazad van,
a mi sulnkban is volt egy tanár aki a 7.-8.-os diákok seggét fogdosta, enyémet nem mert hálistennek fiú vagyok....
egyszer amikor ezt egy lány megunta akkor az a lány, a barátnőm, és én felmentünk az igazgatóhoz és elmondtuk a történetünket és az igazgató teljesen kiakdat, és mondta hogy jó hogy szóltunk, és kaprunk egy-egy tantestuleti dícséretet a bizonyítványba a közösség védelme vagy isten tudja mien címszóval....
a tanárt meg KIRÚGTÁK
Nem ismerlek téged. Ha tényleg ilyen visszahúzódó, félink személyiség vagy, akkor a tanárnak ezt figyelembe kellett volna vennie. Mármint úgy értem, hogy csak nem lehetsz olyan aki visszapofázik órán meg hasonló.
Viszont abban egyetértek, hogy a tanároknak nincs semmi olyan fegyelmezési eszköz a kezükben, amivel a tiszteletet ki tudják vívni. pontosabban már ott van a baj, ha nem kapja meg a tiszteletet automatikusan, csak szimplán azért mert TANÁR.
Lehet Te pont abba a kategóriába tartozol, aki nem érdemelte meg, mert csak néha beszél órán. De a tanároknak azért nem olyan könnyű észben tartani ki milyen, hisz ők nem csak 25 gyereket tanítanak. :S
18/L
a tanár ne fegyelmezéssel próbálja kivívni a tiszteletet, hanem azzal amit mond, reagál. tegye azt az eszével, vagy a bölcsességével. gyönge az aki erőszakhoz vagy megfélemlítéshez folyamodik. pláne egy gyerekkel szemben.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!