Lehetséges-e a 21. században az, hogy egy 7. -es diákot a tanárnője térdre kényszerítse, hogy úgy kérjen tőle bocsánatot, azért mert beszélgetett a tanítási óra alatt (rólam van szó)?
Hát megtettem, mert hát én olyan visszahúzódó, félénk gyerek vagyok, de megmondtam az apukámnak és azt mondta, hogy nem hagyja annyiban, mert hogy megalázott a tanárnő engem mindenki előtt
13/F
figyelj, magyarországon minden lehetséges.
TUdok olyan öreg tanárról aki 20-30 éve a suliban felcsinálta a diákját(!) aki később első neje lett. A gyereket el kellett vetetni. Nem rúgták ki, szépen eltusolták házon belül, a mai napig tanít. SŐT!!! a mai napig kikezd a fiatal diákokkal (középsulisokkal), meg a fiatal női tanárokkal. A női tanárokat hátsón paskolgatja, a diákcsajokat meg pl. létrára mászatja, meg beszólogat...stb.
Nem tehetik meg, mert törvény szerint tisztelniük kell az emberi méltóságot. Pont az a baj, hogy azokét is, akik az övéket meg nem.
1.
Sajnos ma már minden olyan eszközt elvettek a tanároktól,amivel úgy IGAZÁN fogni lehetne a gyerekeket. Gondolok most a tenyeresre meg a pálcázásra. Rágen ez mind megvolt,és akkor sokkal fegyelmezettebbek voltak a gyerekek.
A tanárod biztos nem tudott már mit csinálni,ezért csinálta ezt,bár szerintem jól ráb....tt a hülyeségre,ha megmondod az igazgatónak valószínű repül a suliból. De én inkább nem csinálnék semmit,mivel te idézted elő,hogy ilyet csináljon a tanárod,pontosabban nem te,hanem az oktatási minisztérium,amiért beszüntette a tanároknál a régi,jól bevált módszereket.
Aha, ha verik a gyerekeket akkor sokat elérnek...
A gyerek még idegesebb lesz és fogja vissza a dühét, mert ugye a tanár levezetheti a dühét a gyereken, és ő utána nyugodt lesz, de a gyerek az egy szót sem szólhat, mert akkor megint ő lesz bajban... marha igazságos...
A gyerek mindig csak megszívja, mert a felnőtt hangosan kiabál és a gyerek csak csöndben üljön...
Ja és én értem azt, hogy a gyerek viselkedjen jól. De már ne csodálkozzunk: A gyerek reggel nagy álmosan felkel aztán a nagy hófűvásban cipelheti a 10 kilós táskát(a fele könyvre és füzetre szükség sincsen az órán...dehát azért vinni kell, mert ha nem akkor ugye elégtelent kap...)aztán beülhet a fapadba ott ölhet reggeltől délutánig, utána meg otthon a leckével bajlódhat, utána marad max. 4 órája ami szabad. Ha még ne aggy' isten a szülő iszik vagy ilyesmi(szerencsére nálam már ilyen nincs, de volt...)
Bezzeg az Amerikai sulikban ott van a gép, otthon meg laptop, és a leckét e-mailban küldik el. Őket a sárgabusz viszi oda-vissza, és nekik nem kell 3-4 oldalt írni a füzetbe, ami benne a könyvben is de azért bekell másolni is a füzetbe ugyanazt.......
És ha arra gondolok, hogy mi volt régen amikor itt voltak a komcsik, és még a Szabad-Európát se lehetett hallgatni se rockot, és nem lehetett farmerben járni........
Oh, my God..... :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!