Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ha kiköltöznétek külföldre...

Ha kiköltöznétek külföldre (véglegesen), akkor ott kezdenétek a 9. osztályt (és egy évet elvesztenétek), vagy inkább magántanulók lennétek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 12. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ hova költöztök, a legtöbb iskolában elfogadják a magyar oktatási rendszer tanmenetét és ott folytatod ahol itthon abbahagytad.

Csak egy mellékszál, ha Amerikába mennétek akkor valószínűleg írsz egy tesztet bármelyik suliba mennél és az alapján helyeznek el. Családban voltak kint, 9. osztály végén mentek ki, szeptemberben a kinti 11. osztályban kezdett :D

2014. jún. 12. 14:00
 2/2 anonim válasza:
szia:) ugyan ez a helyzet velem is, a szüleim fontolgatják a kiköltözést...bár csak 1 évre kb. Tőlem is kérdezték hogy szeretnék-e halasztani egy évet...én szemály szerint nem mentem bele mert felvettek az elsőszámü suliba amit megjelöltem szóval én nemhalasztanék. De ha neked is az ˇálomsulid" az ahol kezdenél akkor nemnagyon érdemes halasztani mert azért egy év halasztáa mégiscsak meg látszik...dehát rajtad áll
2014. jún. 24. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!