Mit vehetnénk neki? (Véglegesen elmegy)
A tanárnőmnek úgy tűnik kénytelenül is el kell mennie az iskolámból mivel kevés az óraszáma.Mi vagyunk az egyik kedvenc osztálya és meg akarjuk lepni valamivel.Szereti az ékszereket, úgyhogy biztosan veszünk neki pl.:egy karkötőt.De mit lehetne még?Valami szívhez szóló kéne, mert mi is nagyon szeretjük mint tanárnőt.
Gondolkodtunk egy ékszerteknősön mert mesélte, hogy volt neki 2 de az egyik meghalt és már csak 1 van.Ez milyen ötlet?Mennyibe kerülhet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
U.i.:Kérlek, ne poénkodjátok el a kérdést.
Alapszabály, hogy állatot nem ajándékozunk.
Valami mást találjatok ki.
Mondjuk egy különleges növényt vagy nem tudom. De állatot ne!
szépnek találom az amarillisz-t az pl. jó?
Növényből milyet ajánlanátok?
Nehogy teszkóban vagy obiban vegyetek virágot, menjetek el egy kertészetbe vagy virág nagykerbe, le fog esni az állatok, hogy milyen növények vannak. :)
Mondjuk ezek általában 5-10 ezernél kezdődnek, de én nagyon örülnék egy különleges növénynek. :)
szerintem vegyetek neki rózsát.nekem az a kedvenc virágom :)))
egyébként vmi emlékkönyv-féleséget is csinálhattok neki,amibe mindenki rajzol valamit és írtok hozzájuk szép verseket,idézeteket és a végén mindenki aláirja :P
az sztem tök jó
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!